O nama

AQUATEC BP d.o.o je nova firma na nasem trzistu sastavljena od proverenih strucnjaka sa visegodisnjim iskustvom.
Ovom delatnoscu bavimo se od 2002. godine kao direktni ili podizvodjaci tako da iza nas postoji preko sto izgradjenih bazena, hidromasaznih kada, sauna kako javnih tako i privatnih.
Do sada se nismo reklamirali vec smo radili po principu preporuke zadovoljnih klijenata. Stecenim znanjem i visegodisnjim iskustvom i odlicnim referencama odlucili smo da osnujemo firmu AQUATEC BP.
Bavimo se prodajom bazenske tehnike, projektovanjem elektro-masinskih instalacija, montažom, opremanjem, ugradnjom, servisiranjem i održavanjem bazena, sauna,fitnesa.
Prodajemo sve vrste mozaik-keramike kao i CH Spanski fiting.


Pored internet prodavnice mozete nas posetiti u nasem Showroom-u prodajno izlozbenom salonu koji se nalazi u Beogradu
ul.Pastroviceva br.49 (kod hipodroma)
tel.011-3543-121
064-641-67-70

Takođe, vršimo održavanje vode u bazenima, bazenskim hemikalijama. Pored koriscenja hemikalija u saradnji sa Srpskom Akademijom nauka i tehnoloskim institutom Srbije bavimo se prirodnim preciscavanjem voda (elektrolizom) kako za bazene I hidro-masazne kade tako i pijacih i komunalnih voda. Pored bazena bavimo se prodajom i ugradnjom finskih sauna, po vašoj zelji i meri vašeg prostora.

Saune radimo od najkvalitetnijeg drveta finske omorike, belog bora, africkog abasija. Takođe, ugrađujemo saunsku opremu po vasoj želji (inox-peći, sa mehaničkom ili digitalnom komandom, saunske opreme-kutlača, vedro, higro-termometar, peščani sat, mirisljave esencije). Kod nas možete komadno kupiti svu opremu za saunu,od lamperije za kućicu saune, abasi drveta za klupe, saunskih lampi, vulkanskog kamena, saunskih vrata, i to sve u više modela i raznih opcija drveta. Pored sauna I bazenske tehnike na lageru posedujemo americke hidro-masazne kade za kucnu i javnu upotrebu koje takodje mozete pogledati u nasem salonu.
Spremni smo da u svakom trenutku isporučimo bilo koji deo opreme neophodan za izgradnju privatnog ili javnog bazena kao i Wellness i SPA centra, kako bi ustedeli vase vreme a vreme je novac.