Vaša korpa

Zatvori

  

Ukupno: RSD


Cene i lager robe su informativnog karaktera, pre kupovine proverite putem telefona +381 11 3543 121

MAYTRONICS- DOLPHIN ROBOTI >> DOLPHIN 3001 CB

DOLPHIN 3001 CB


Opis 9999023

Svi proizvodi fabrike Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran pre nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko nedelja u stvarnim uslovima upotrebe.

Novi Dolphin 3001 opremljen je digitalnim transformatorom koji čuva električne krugove u slučaju pada napona. Pored toga, novi Dolphin 3001 opremljen je i inteligentnim softverom, koji se sastoji od samodijagnostike bazena, što omogućava optimizaciju vremena čišćenja.

Pomoću dijagnostičkog skenera moguće je pročitati sve što je učitano u memoriji mikroračunara. Sofisticirani upravljački sistem omogućuje mu otkrivanje i pamćenje perimetra i oblika bazena, identifikovajući najbrži put za njegovo čišćenje. U novom modelu, senzori koji otkrivaju zidove (zidni detektor), zajedno s novim softverom za skeniranje, omogućuju čistaču da tačno otkrije vrstu bazena, odmah postavljajući najefikasniji put za čišćenje dna.

Dolphin 3001 pogodan je za čišćenje bazena različitih visina. Profesionalno čisti uglove, zidove i vodenu liniju vašeg bazena

Dizajniran je za čišćenje podzemnih i nadzemnih bazena do maksimalne dužine 25 metara.

Dolphin 3001 koncentrat je tehnologije

Radi automatski bez ikakvog nadzora, s automatskim isključivanjem na kraju ciklusa. Veliki protok vode (18 mc / h) omogućuje dalje poboljšanje filtracije bazena, pomažući uklanjanju područja stagnacije vode. Novi model opremljen je i samoregulacionim sistemom usisne snage koji mu omogućuje redovno funkcionisanje čak i kad se nivo začepljenja filtera poveća i posledično štedi 32% energije! Instalirana tehnologija senzora vazduha omogućuje zaustavljanje kad robot izlazi iz vode. Lagan je, jednostavan za upotrebu i održavanje.

Dolphin 3001 je robot za rezidencijalne bazene, modularan i samodijagnostičan, izvrsno dizajniran kako bi vam vratio slobodno vrijeme. Dolphin 3001 vrši logično skeniranje vašeg bazena: samoprogramiran za autonomno čišćenje bazena, zapravo robot pamti prepreke i dimenzije vašeg bazena i kreira svoj optimalan program za maksimiziranje ciklusa čišćenja, smanjujući vreme zastoja. Robot ne zahteva nikakvu instalaciju

Prednosti:

Visok nivo četkanja dna, uglova, zidova i vodene linije
Samodijagnostikovanje dimenzija i prepreka bazena i na taj način optimizuje učinkovitosti ciklusa čišćenja.
Eko-snaga (+ 25): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25) samo u slučaju potrebe, minimizirajući potrošnju.
Inteligentni samoregulacioni softver sa Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatsko pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
Temeljno čišćenje vodovodne linije:
Zahvaljujući četkanju vodene linije, robot uspeva ukloniti masni sloj i izbegava stvaranje crne linije.

Eko-kompatibilan: Redovna upotreba robota u bazenu omogućava manju uptrebu hemikalija.
Plutajući kabal s tehnologijom okretnog sistema:
(Okretni sistem – patent koji omogućava da se plutajući kabal ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura okretnog elementa sprečava da se električni kabal ne zaplete prilikom pomeranja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabla, osiguravajući duži život robota.

Novi digitalni transformator:
Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva u slučaju pada napona, omogućava i uštedu potrošnje električne energije.

Dvostruki sistem filtracije filtra (70 mikrona):
Robot temeljno čisti bazen u svim uslovima. Zahvaljujući dvostrukom filteru, prljavština i nečistoće se učinkovito zadržavaju. Njegov visoki kapacitet filtracije (70 mikrona) omogućuje mu usisavanje svih vrsta otpada. Samo isperite vrećicu za prikupljanje nečistoća čistom vodom ili direktno u mašini za veš kako je naznačeno na nalepnici koja je ušivena na vrećici.

Pojednostavljenje dijagnoze mogućih grešaka:
Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnostikovanje bilo kakvih grešaka. Zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške (rad koji izvodi servisni centar Maytronics )

Sigurnost

Priznata pouzdanost, proizvedena od strane vođa Maytronics-a u bazenskim robotima
Jednostavno i brzo održavanje i popravke


Max dužina bazena: 25 metara

Trajanje ciklusa: 6 sati

Ciklus čišćenja: dno, zidovi i vodena linija

Dužina kabla: 24 m okretni kabal – kabal za sprečavanje zapleta. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, okretni uređaj osigurava da kabal ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.

Četke: PVC četke pogodne za sve vrste premaza i bazena;

Filtracija: Filtracijska vrećica od 70 mikrona

Transformator: Automatski digitalni transformator

Daljinski upravljač: ne

Kolica uključena: da

Težina: 10 kg

Garancija: 2 godine
Lager 1
CENA: 288.000,00 RSD