Vaša korpa

Zatvori

  

Ukupno: RSD


Cene i lager robe su informativnog karaktera, pre kupovine proverite putem telefona +381 11 3543 121

MAYTRONICS- DOLPHIN ROBOTI >> DOLPHIN POOLSTYLE 35

DOLPHIN POOLSTYLE 35


Opis 99996231-PLS

Čistač bazena Maytronics Dolphin Poolstyle 35 najnovija je generacija, dizajnirana za temeljno čišćenje dna, zidova i vodene linije (Power Stream tehnologija) vašeg bazena.

Maytronics Dolphin Poolstyle 35 koncentrat je tehnologije. Nova tehnologija struje (višesmerni vodeni mlaz) jamči robotu konstantno prianjanje na bilo koju vrstu površine i na bilo kojoj vrsti premaza (PVC, obloga, mozaik, pločice, obojeni beton …).
Maytronics Dolphin Poolstyle 35 pouzdan je, siguran, lak za čišćenje, učinkovit i jednostavan za upotrebu. Dizajniran je za čišćenje dna, zidova i vodene linije, za sve podzemne i nadzemne bazene do maksimalne dužine od 12 metara u samo 2 h.

Kruta korpa filtra s okvirom s gornjim izvlačenjem
Nivo ultra fine i fine filtracije (30 ili 70 mikrona)
Tehnika aktivnog četkanja s dvostrukom aktivnom četkom
Maytronics Dolphin Poolstyle 35 opremljen je i patentiranom Clever Clean tehnologijom koja omogućava robotu skeniranje celog bazena i optimizovanje ciklusa čišćenja.
Maytronics Dolphin Poolstyle 35 isporučuje se s 8 filtrirnih uložaka: 4 komada ultra-finih od 30 mikrona (s velikom snagom zadržavanja najsitnije prašine) i 4 komada finih od 70 mikrona (koristi se u proleće ili nakon grmljavinske oluje).
Ova inovativna tehnologija omogućava uklanjanje filtera brzo i jednostavno. Čišćenje je vrlo jednostavno: filter jednostavno isperite vodom.

Maytronics Dolphin Poolstyle 35 opremljen je tehnologijom „Active Brushing“ (dvostrukih aktivnih četki) koje se okreće sa dvostrukom brzinom u odnosu na gusenicu, te na taj način značajno poboljšava kvalitet čišćenja celog bazena.

Digitalni transformator najnovije generacije: Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva od pada napona, a takođe omogućava uštedu u potrošnji električne energije.

Jednostavno rukovanje

Pristupite filter korpi odozgo
Lagan i jednostavan za rukovanje
Brza evakuacija vode
Bistra voda

Aktivno četkanje koje uklanja alge i nečistoće
Vrlo učinkovita filtracija

Sigurnost

Priznata pouzdanost, proizvedena od strane vođa Maytronics-a u bazenskim robotima
Jednostavno i brzo održavanje i popravke

Max dužina bazena: 12 metara

Trajanje ciklusa: 2 sata

Ciklus čišćenja: dno, zidovi i vodena linija

Dužina kabla: 18 m okretni kabal – kabal za sprečavanje zapleta. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, okretni uređaj osigurava da kabal ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.

Četke: PVC četka pogodna za sve vrste premaza i bazena; druga je aktivna četka

Filtracija: 2 višeslojne razine ( filter korpa od 100 mikrona i od 50 mikrona )

Transformator: 24 VDC on/off sa odabirom ciklusa

Daljinski upravljač: ne

Kolica uključena: da

Težina: 7,5 kg

Garancija: 2 godine
Lager 1
CENA: 143.280,00 RSD