Vaša korpa

Zatvori

  

Ukupno: RSD


Cene i lager robe su informativnog karaktera, pre kupovine proverite putem telefona +381 11 3543 121

MAYTRONICS- DOLPHIN ROBOTI >> DOLPHIN PRO X2

DOLPHIN PRO X2


Opis 9999093X

Svi proizvodi fabrike Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran pre nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko nedelja u stvarnim uslovima upotrebe.

Dolphin PRO X2 dizajniran je za čišćenje bazena do maksimalne dužine 25 metara.

Dolphin Pro X2 opremljen je sistemom za samoregulaciju usisne snage koji mu omogućuje redovno funkcionisanje čak i kada se nivo začepljenja filtra povećana i na taj način štedi do 32% energije.

Maytronics Dolphin Pro X2 opremljen je kombinovanim četkama (PVC + Wonder) koje omogućuju veće prianjanje kada se robot penje po zidu.

Novi Dolphin Pro X2 opremljen je digitalnim transformatorom koji čuva električne krugove u slučaju pada napona i koji uz pomoć daljinskog upravljača nezavisno upravlja robotom.

Dolphin Pro X2 dizajniran je za velike privatne i javne bazene s većim brojem kupača. Zapravo su sve komponente ojačane za izvanrednu pouzdanost i u teškom okruženju bazena.

Dolphin Pro X2 Digital pogodan je za čišćenje bazena različitih visina i sa stepenicama. Profesionalno čisti dno, uglove, stepenice, zidove i vodenu liniju vašeg bazena.

Prenos pokreta s nazubljenim remenima visokog otpora, os valjka četke od nerđajućeg čelika i motor indukcijske pumpe bez karbona samo su neki od primera visokog kvaliteta.

Novi model ima ciklus čišćenja koji se može programirati na 4-6 ili 8 sati putem prikladnog daljinskog upravljača.

Dolphin Pro X2 opremljen je jednostavnim daljinskim upravljačem pomoću kojeg podešavate različite programe dizajnirane za prilagođavanje uređaja precizno veličini i obliku bazena, za uspostavljanje trajanja ciklusa ili za promenu funkcije tipa penjanje na zidove. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, robota možete usmeriti tamo gde je veća potreba za čišćenjem.

Daljinski upravljač omogućuje vam upotrebu robota na 2 načina:

Automatski način rada: Svi parametri čišćenja mogu se promieniti
Ručni način rada: Smer robota može se upravljati ručno.
Rad robota u automatskom načinu rada:

Daljinskim upravljačem robot se može podesiti da izvrši različite ciklusa čišćenja. Moguće je postaviti trajanje ciklusa (4 – 6 – 8 h), odložiti početak ciklusa čišćenja (odmah – sat vremena kasnije – dva sata kasnije).

Takođe je moguće odabrati različite načine čišćenja: standardno / zadato (čišćenje dna i zidova); Ultra-Clean (veća snaga usisavanja, što posledično usporava brzinu robota – čišćenje samo dna i uglova); Čišćenje samo vodene linija; slobodno kretanje.

Rad robota u ručnom načinu rada:

Pritiskom na dugme za uključivanje / isključivanje na daljinskom upravljaču, robot se pokreće u ručnom načinu rada, što znači da ćete ga vi voditi unutar bazena. Za ručno upravljanje smerom robota potrebno je koristiti strelice za upravljanje. Za izlazak iz načina ručnog upravljanja, potrebno je pritisnuti dugme za odabir načina ručno / automatsko.

Dolphin Pro X2 je inovativan čistač, s navigacijskim sistemom kojim upravlja žiroskop, koji vam omogućuje da održavate pravolinijsku putanju čak i kada su na dnu bazena bilo kakve prepreke. Ostale tehnologije su: automatsko gašenje na kraju ciklusa, preokret robota kada je u dodiru s preprekama te mogućnost podešavanja kašnjenja pokretanja robota. Ciklus čišćenja izuzetno je učinkovit i zbog jake usisne snage i zbog činjenice da ima 2 motora.

Novi Pro X2 opremljen je i inteligentnim softverom, koji se sastoji od samodijagnostikovanja bazena, što omogućava optimizaciju vremena čišćenja bazena. Pomoću dijagnostičkog skenera moguće je pročitati sve što je učitano u memoriji mikroračunara. U novom modelu, senzori koji otkrivaju zidove (zidni detektor), zajedno s novim softverom za skeniranje omogućuju robotu otkrivanje i pamćenje perimetra i oblika bazena, identifikujući najbrži put za njegovo čišćenje.

Instalirana tehnologija senzora vazduha omogućuje zaustavljanje rada robota kad izlazi iz vode. Radi automatski bez ikakvog nadzora, s automatskim isključivanjem na kraju ciklusa. Veliki protok vode (18 mc / h) omogućuje dalje poboljšavanje filtracije bazena.

Prednosti:

1. Visok nivo četkanja dna, uglova, zidova, stepenica i vodene linije
2. Samodijagnostikovanje dimenzija i prepreka bazena i na taj način optimizovanje učinkovitosti ciklusa čišćenja.
3. Eko-snaga (+ 25): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25) samo u slučaju potrebe, minimizirajući potrošnju.
4. Inteligentni samoregulacioni softver sa Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatizovano pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
5. Temeljno čišćenje vodovodne linije:
Zahvaljujući četkanju vodene linije, robot uspeva ukloniti masni sloj i izbegava stvaranje crne linije.
6. Eko-kompatibilan: Redovna uptreba robota u bazenu omogućava manju upotrebu hemikalija.
7. Plutajući kabel s tehnologijom okretnog sistema:
(Okretni sistem – patent koji omogućava da se plutajući kabel ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura okretnog elementa sprečava da se električni kabal ne zaplete prilikom pomeranja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabla, osiguravajući duži život robota.
8. Novi digitalni transformator:
Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva u slučaju pada napona, omogućava i uštedu potrošnje električne energije.
9. Pojednostavljenje dijagnoze mogućih grešaka:
Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnostikovanje bilo kakvih grešaka. Zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške (rad koji izvodi servisni centar Maytronics )
10. Sistem filtracija (1 vrećica od 70 mikrona + 1 vrećica od 50 mikrona):
Robot temeljno čisti bazen u svim uslovima. Zahvaljujući filter vrećici, prljavština i nečistoće se učinkovito zadržavaju. Njegov visoki kapacitet filtracije (50 i 70 mikrona; u zavisnosti od vrećice koju stavite) omogućuje mu usisavanje svih vrsta otpada. Samo isperite vrećicu za prikupljanje nečistoća čistom vodom ili direktno u mašini za veš kako je naznačeno na nalepnici koja je ušivena na vrećici.

Sigurnost

Priznata pouzdanost, proizvedena od strane vođa Maytronics-a u bazenskim robotima
Jednostavno i brzo održavanje i popravke


Max dužina bazena: 25 metara

Trajanje ciklusa: 4, 6 ili 8 sati (u zavisnosti od odabranog programa)

Ciklus čišćenja: dno, zidovi, stepenice i vodena linija

Dužina kabla: 30 m okretni kabal – kabal za sprečavanje zapleta. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, okretni uređaj osigurava da kabal ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.

Četke: PVC četke pogodne za sve vrste premaza i bazena + WONDER četke

Filtracija: Filtracijska vrećica od 50 i od 70 mikrona

Transformator: Automatski digitalni transformator

Daljinski upravljač: da

Kolica uključena: da

Težina: 13 kg

Garancija: 2 godine
Lager 1
CENA: 432.000,00 RSD