Vaša korpa

Zatvori

  

Ukupno: RSD


Cene i lager robe su informativnog karaktera, pre kupovine proverite putem telefona +381 11 3543 121

MAYTRONICS- DOLPHIN ROBOTI >> DOLPHIN SF 60 CB

DOLPHIN SF 60 CB


Opis 99991079-SFI

Svi proizvodi fabrike Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran pre nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko nedelja u stvarnim uslovima upotrebe.

Dolphin SF60 Digital dizajniran je za čišćenje podzemnih i nadzemnih bazena do maksimalne dužine 15 metara.

Dolphin SF60 Digital deo je programa MyDolphin APP.

Putem web stranice https://mydolphin-app.com/index-it.html možete preuzeti aplikaciju i daljinski upravljati svojim čistačem pomoću pametnog telefona ili tableta. Veza između uređaja za čišćenje i mobilnog uređaja odvija se putem Bluetooth tehnologije.

Dolphin SF60 Digital deo je Maytronic top proizvoda

Čistači SF linije opremljeni su novim tehnologijama koje poboljšavaju njihove performanse, uzimajući u obzir i uštedu energije.

Dolphin SF 60 Digital opremljen je samoregulacionim sistemom usisne snage koji mu omogućuje redovno funkcionisanje čak i kada se nivo začepljenja filtera poveća i posledično štedi do 32% energije.

Novi Dolphin SF60 Digital opremljen je naprednim Inteligentnim softverom koji se sastoji od samodijagnostikovanja bazena koji omogućava optimizaciju vremena čišćenja spremnika.

Zahvaljujući patentiranom naprednom softveru za skeniranje “CleverClean”, robot Dolphin SF60 preciznije otkriva i pamti obod i oblik bazena, identifikovajući najbrži put za njegovo čišćenje, optimizirajući vrijeme i potrošnju.

Serija Maytronics Dolphin SF opremljena je sistemom filtracije s izmjenjivim spremnikom s vrha robota.

Maytronics Dolphin SF 60 Digital opremljen je sa 2 seta filtarskih uložaka: 1 set sa ultra finom gradacijom sa visokom moći zadržavanja najfinijih prašaka (50 mikrona) i 1 set sa grubom gradacijom, koji se koristi kad je voda vrlo prljava (100 mikrona), a zatim završite sa čišćenjem sa ultra finim filtracijskim ulošcima.

Ova inovativna tehnologija omogućava uklanjanje filtera brzo i jednostavno. Čišćenje uložaka će biti mnogo lakše, zapravo je dovoljno isprati ih vodom.

Prednosti:

Visok nivo četkanja dna, uglova, zidova i vodene linije zahvaljujući 3. aktivnoj četkici.
Napredni dijagnostički softver Clever Clean
Eko-snaga (+ 25-30%): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25-30% više) samo u slučaju potrebe, minimizirajući potrošnju.
Inteligentni samoregulacioni softver sa Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatsko pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
Eko-kompatibilno: Redovna upotreba robota koji čisti bazene omogućava manju upotrebu hemikalija.
Novi digitalni transformator:
Električni napon prilagođava se automatski, čuvajući motor i upravljačku jedinicu, u slučaju pada napona, kao i uštedu električne energije.

Plutajući kabal s tehnologijom okretnog sistema:
(Okretni sistem – patent koji omogućava da se plutajući kabal ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura okretnog elementa sprečava da se električni kabal ne zaplete prilikom pomeranja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabla, osiguravajući duži život robota.

Visoko učinkovit sistem filtracije:
Robot temeljno čisti bazen zahvaljujući dvostrukom kompletu filterskih uložaka. Paket se sastoji od 1 seta ultra finih filtera (50 Micron Gradacija) i 1 kompleta finih filtera (100 Micron Gradacija)

Jednostavno čišćenje filterskih uložaka:
Sistem filtriranja uložaka koji se može ukloniti s vrha robota. Pomoću jednostavnog ” Klika ” možete skinuti i očistiti filtere pod vodom.

Veliki nepovratni ventili:
Kako bi se sprečilo da prljavština ne ispadne iz filtera na kraju ciklusa, ugrađena su 2 velika nepovratna ventila. Nepovratni ventili takođe favoriziraju brzo pražnjenje vode iz robota, nakon što se izvadi iz spremnika.

Tehnologija senzor vazduha:
Ova tehnologija omogućuje robotu da se zaustavi automatski kad izađe iz vode. Ova tehnologija čini robota kompatibilnim s bazenima s plažom.

Navigacijski žiroskop:
Navigacija je kontrolisana od strane žiroskopa koji vam omogućuje održavanje ravnog puta čak i kada je taj put preusmeren preprekama na dnu bazena.

Aktivna dodatna četka:
Središnja četka trostrukog delovanja omogućava visoki nivo četkanja obloge bazena. Treća četka se okreće dvostrukom brzinom, u poređenju s dve matične četke omogućujući temeljno čišćenje, uklanjanje bakterija i algi.

Pojednostavljenje dijagnoze mogućih grešaka:
Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnostikovanje uzroka grešaka. U stvari, zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške. (Preuzimanje podataka upravljačke jedinice putem računara)

Pojednostavljenje postupka promene četke:
Postupak zamene četke pojednostavljen je kod Dolhpin SF robota. Zapravo je dovoljno pritisnuti bočno kućište, u visini valjka, da ga izvučete. Više nije potrebno rastavljati robota da biste promenili četke.

Nedeljni raspored vremena:
Maytronics Dolphin SF60 Digital opremljen je funkcijom nedeljnog tajmera koja vam omogućuje programiranje rada robota u zadatim danima. Zahvaljujući dugmetu smeštenom u transformatoru, mogu se postaviti sledeći programi automatskog čišćenja:

LED 1 – Robot će svaki dan (7 puta nedeljno) automatski obavljati čitav ciklus čišćenja

LED 2 – Robot će automatski izvršavati celi ciklus čišćenja svaka 2 dana

LED 3 – Robot automatski izvršava čitav ciklus čišćenja svaka 3 dana

Pametna tehnologija:
Maytronics Dolphin SF60 Digital dizajniran je tako da se integrira s bilo kojim drugim trenutnim i budućim funkcijama. (Kao opcija može se integrisati s daljinskim upravljačem)

Dvostruki vučni motor:
Ciklus čišćenja izuzetno je učinkovit i za snagu usisavanja i za vuču.

Sigurnost

Priznata pouzdanost, proizvedena od strane vođa Maytronics-a u bazenskim robotima
Jednostavno i brzo održavanje i popravke

Max dužina bazena: 15 metara

Trajanje ciklusa: 2,5 sata

Ciklus čišćenja dno, zidovi i vodena linija

Dužina kabela: 18 m okretni kabal – kabal za sprečavanje zapleta. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, okretni uređaj osigurava da kabal ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.

Četke: kombinovane + aktivne četke pogodne za sve vrste premaza i bazena;

Filtracija: 50 mikrona (ultra fina) i 100 mikrona (fina)

Transformator: višenamenski digitalni transformator

Daljinski upravljač: da

Kolica uključena: da

Težina: 11 kg

Garancija: 2 godine
Lager 1
CENA: 200.160,00 RSD