Vaša korpa

Zatvori

  

Ukupno: RSD


Cene i lager robe su informativnog karaktera, pre kupovine proverite putem telefona +381 11 3543 121

MAYTRONICS- DOLPHIN ROBOTI >> DOLPHIN W20

DOLPHIN W20


Opis 99996904

Svi proizvodi fabrike Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran pre nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko nedelja u stvarnim uslovima upotrebe.

Maytronics Dolphin W20 jedini je profesionalni robot za čišćenje, dizajniran za čišćenje osim bazena klasične dubine čak i za bazene s minimalnom dubinom od 20 centimetara. Robot prikladan za upotpunjavanje niza tradicionalnih sredstava za čišćenje koja ne mogu raditi u područjima s tako niskim vodostajem.

– Pogodan za bazene dužine do 15 m

– Idealan za bazene s dubinom između 20 cm i 5 m.

Idealan je model robota za čišćenje dna i prvih 40 cm zidova tradicionalnih bazena, malih plaža, fontana, bazena minimalne dubine …

Novi Dolphin W20 opremljen je i inteligentnim softverom, koji se sastoji od samodijagnostikovanja bazena, što omogućava optimizaciju vremena čišćenja bazena. Pomoću dijagnostičkog skenera moguće je pročitati sve što je učitano u memoriji mikroračunara. U novom modelu, senzori koji otkrivaju zidove (zidni detektor), zajedno s novim softverom za skeniranje omogućuju robotu otkrivanje i pamćenje perimetra i oblika bazena, identifikovajući najbrži put za njegovo čišćenje.

Dolphin W20 opremljen je jednostavnim daljinskim upravljačem pomoću kojeg podešavate različite programe dizajnirane za prilagođavanje uređaja precizno veličini i obliku bazena te za uspostavljanje trajanja ciklusa. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, robota možete usmeriti tamo gde je veća potreba za čišćenjem.

Daljinski upravljač omogućuje vam uporabu robota na 2 načina:

Automatski način rada: Svi parametri čišćenja mogu se promeniti
Ručni način rada: Smer robota može se upravljati ručno.
Rad robota u automatskom načinu rada:

Daljinskim upravljačem robot se može podesiti da izvrši različite ciklusa čišćenja. Moguće je postaviti trajanje ciklusa (1 ili 3 h).

Rad robota u ručnom načinu rada:

Pritiskom na dugme za uključivanje / isključivanje na daljinskom upravljaču, robot se pokreće u ručnom načinu rada, što znači da ćete ga vi voditi unutar bazena. Za ručno upravljanje smerom robota potrebno je koristiti strelice za upravljanje. Za izlazak iz načina ručnog upravljanja, potrebno je pritisnuti dugme za odabir načina ručno / automatsko.

Prednosti:

Takođe je pogodno za bazene male dubine (od 20 cm pa naviše)
Samodijagnostikovanje dimenzija i prepreka bazena i na taj način optimizovanje učinkovitosti ciklusa čišćenja.
Eko-snaga (+ 25): Maksimalno povećava usisnu silu (do 25) samo u slučaju potrebe, minimizirajući potrošnju.
Inteligentni samoregulacioni softver sa Wall Detector tehnologijom koji osigurava automatsko pokrivanje svih vrsta i oblika bazena (uključujući bazene s pristupom plaže). Tehnologija otkrivanja zidova omogućava vam precizno prepoznavanje zidova.
Novi digitalni transformator:
Automatski podešava napon upravljačke jedinice i čuva u slučaju pada napona, omogućava i uštedu potrošnje električne energije.

Eko-kompatibilan: Redovina uptreba robota u bazenu omogućava manju upotrebu hemikalija.
Brzo vađenje:
Zahvaljujući ručici koja se nalazi na vrhu robota, može se lako i sigurno izvaditi iz vode.
Plutajući kabal s tehnologijom okretnog sistema:
(Okretni sistem – patent koji omogućava da se plutajući kabal ne zapetlja). Okretač je plastična komponenta koja je napravljena postupkom modeliranja visoke preciznosti i opremljena je komponentama dizajniranim na određeni način za prenos stalne i pravilne struje i signala na robota. Otporna struktura okretnog elementa sprečava da se električni kabal ne zaplete prilikom pomeranja robota oko bazena. Okretanje omogućava jednostavno održavanje kabla, osiguravajući duži život robota.
Sistem filtracija (1 vrećica od 70 mikrona):
Robot temeljino čisti bazen u svim uslovima. Zahvaljujući filter vrećici, prljavština i nečistoće se učinkovito zadržavaju. Njegov visoki kapacitet filtracije (70 mikrona) omogućuje mu usisavanje svih vrsta otpada. Samo isperite vrećicu za prikupljanje nečistoća čistom vodom ili direktno u mašini za veš kako je naznačeno na nalepnici koja je ušivena na vrećici.
Navigacijski žiroskop:
Navigacija je upravljana od strane žiroskopa, koji vam omogućuje održavanje ravnog puta čak i kada je preusmeren bilo kojim preprekama na dnu bazena.
Dvostruki vučni motor:
Ciklus čišćenja izuzetno je učinkovit i za snagu usisavanja i za vuču.
Pojednostavljenje dijagnoze mogućih grešaka:
Ova novost omogućava brzo i precizno dijagnostikovanje bilo kakvih grešaka. Zahvaljujući posebnoj dijagnostičkoj olovci, moguće je brzo i ispravno odrediti izvor greške (rad koji izvodi servisni centar Maytronics )
Sigurnost

Priznata pouzdanost, proizvedena od strane vođa Maytronics-a u bazenskim robotima
Jednostavno i brzo održavanje i popravke
Max dužina bazena: 15 metara

Trajanje ciklusa: 1 ili 3 sata (u zavisnosti od odabranog programa)

Ciklus čišćenja: dno

Dužina kabela: 24 m okretni kabal – kabal za sprečavanje zapleta. Dok se vaš Dolphin kreće oko bazena, okretni uređaj osigurava da kabal ostane slobodan i čist, omogućavajući potpunu pokrivenost bazena.

Četke: PVC četke pogodne za sve vrste premaza i bazena

Filtracija: Filtracijska vrećica od 70 mikrona

Transformator: Automatski digitalni transformator

Daljinski upravljač: da

Kolica uključena: da

Težina: 11 kg

Garancija: 2 godine
Lager 1
CENA: 237.600,00 RSD