Vaša korpa

Zatvori

  

Ukupno: RSD


Cene i lager robe su informativnog karaktera, pre kupovine proverite putem telefona +381 11 3543 121

MAYTRONICS- DOLPHIN ROBOTI >> DOLPHIN WAVE 300 XL

DOLPHIN WAVE 300 XL


Opis 99997001-50M

Svi proizvodi fabrike Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran pre nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko nedelja u stvarnim uslovima upotrebe.

Dolphin Wave 300 XL vrhunski je proizvod dizajniran posebno za olimpijske centre, vodene parkove i druge centre za slobodno vreme s javnim bazenom dužine od 25 do 60 metara. Ovaj čistač osigurava potpuno čišćenje bazena velikih dimenzija. Inteligentni navigacijski sistem jamči duboko i detaljno čišćenje bilo kojeg oblika ili vrste bazena u rekordnom vremenu.

Delphin Wave 300 XL uređaj za čišćenje bazena sadrži osam četki (dve prednje, dve zadnje i četiri bočne) osmišljene za čišćenje prljavštine i nečistoća na svim oblogama bazena (folija, beton, pločice). Kombinacija 8 četki osigurava potpuno, dubinsko čišćenje donje površine i uglova bazena.

Dolphin Wave 300 XL koristi napredni navigacijski sistem: funkcioniše s integrisanim žiroskopom i kompasom, uz pomoć kojih robot vrši čišćenje celog bazena. Od trenutka kada je robot smešten u vodu izračunava se profil vašeg bazena i određuje se ciklus čišćenja. Njegov žiroskopski sistem osigurava precizno čišćenje i održava svoj tok, čak i u bazenima s kosim dnom.

Ovaj čistač bazena kompatibilan je sa svim vrstama dna bazena: ravno dno, blagi nagib, strmiji nagib i ronilački bazeni.

Uz snažnu pumpu s protokom od 40m³/h, Dolphin Wave 300 XL usisava prljavštinu i nečistoće u filter vreće velikog kapaciteta. Postoje tri kapaciteta filter vreća, 50, 70 i 150 mikrona, isporučenih s čistačem. Možete odabrati finoću filterne vreće koja će odgovarati čistoći vode u vašem bazenu u trenutku upotrebe.

Top Access sistem pojednostavljuje operacije održavanja davanjem pristupa filter vrećama preko gornjeg kućišta robota. Brza i lagana nega filtera: Isperite čistom vodom da biste obnovili snagu filtera.

Kolica olakšavaju prevoz i skladištenje čistača bazena nakon uporabe. Napravljen je od nerđajućeg čelika koji sadrži valjak za odlaganje kabla. Valjak koristi okretni mehanizam koji omogućava kotrljanje kabla tokom rada. Na taj se način izbegava zapetljani kabal i ograničava rizik od preranog habanja.

MMI (Man Machine Interface) ploča zaslona: Jednostavna za upotrebu, direktno smeštena na transportnim kolicima nudeći potpunu kontrolu tokom čišćenja trajanja ciklusa, inteligentni sistem skeniranja i tehničke postavke.

Postoji i indikator koji označava kad su pune filterske vreće: crveno svetlo je isključeno tokom normalne upotrebe i svetli kada je vrećica puna.

Ovaj čistač bazena omogućuje automatski rad prilikom ulaska i izlaska iz vode iz bazena. Omogućuje vam odabir ciklusa čišćenja i dobijanje eventualnog izveštaja o grešci. LCD displej daje jasne i precizne informacije tako da lako možete pratiti rad vašeg Dolphin Wave 300 XL.

Prednosti Dolphin Wave 300 XL
Osam aktivnih četki koje uklanjaju tvrdokornu prljavštinu i nečistoće čime se osigurava potpuno, dubinsko čišćenje dna i uglova bazena.
Inteligentni algoritam koji koristi žiroskop i kompas daju učinkovito čišćenje bazena, bez obzira na njegov oblik i vrstu dna ( ravno dno, blagi nagib, strmiji nagib itd) .
Interaktivni pristup omogućava vam kontrolu nad čišćenjem bazena i odabir ciklusa.
Daljinski upravljač omogućuje upravljanje čistačem iz daljine.
Odloženi početak s automatskom funkcijom uranjanja znači da vaš uređaj može očistiti bazen bez vaše intervencije. Samo izvadite robot iz bazena kada je čišćenje završeno.
Filterske vreće koje nude različite kapacitete filtriranja omogućuju vam odabir vreće koja odgovara stepenu filtriranja potrebnom za vašu vodu iz bazena u određeno vreme.
Održavanje čistača bazena je brzo i jednostavno pomoću Top Access sistema.
Max dužina bazena: 60 metara

Trajanje ciklusa: 1, 2,3,4,5,6,7 ili 8 sata (u zavisnosti od odabranog programa)

Ciklus čišćenja: dno

Dužina kabla: 50 m okretni kabal – kabal za sprečavanje zapleta

Četke: četke pogodne za sve vrste premaza i bazena, vrte se 1,5 puta bržom brzinom od brzine robota

Filtracija: filter vreća od 50, 70 i 150 mikrona

Transformator: Automatski digitalni transformator

Daljinski upravljač: da WAVE MMI

Kolica uključena: da

Težina: 25 kg

Garancija: 2 godine

Lager 1
CENA: 1.710.768,00 RSD